Hoe ziet een werkdag van Gijs de Bruijn (Assistent horecamanager) eruit?

"Hoe ziet een werkdag van een assistent horeca manager eruit?" Aan het woord: Gijs de Bruijn assistent horeca manager evenementenhal Hardenberg.

Op een beursdag begin ik de dag met een kop koffie en neem ik de personeelsplanning van de hele dag door. De beurs begint vaak rond 13:00 uur. Ik check de laatste status van het uitzendbureau en welke medewerkers ik allemaal mag verwachten en of ik overal genoeg medewerkers heb staan. Als de planning rond is ontvang ik eerst mijn collega’s voor een overleg, samen nemen we de hele dag door.

Een uur voordat de beurs begint komen de eerste medewerkers binnen en start de briefing. Ik leg de medewerkers uit wie waar staat, wat de werkzaamheden zijn en wat aandachtspunten zijn. Eventueel aangevuld met feedback van de vorige dag. Ook check ik of iedereen representatief de beursvloer op gaat en kan de beursdag van start gaan!

Terwijl de beurs vol aan de gang is, check ik of het overal goed gaat en loop ik gedurende de dag diverse rondes waar ik mij vooral richt op de gastvrijheid en klantvriendelijkheid van onze medewerkers. Later op de middag ontvang ik weer nieuwe medewerkers die het restaurant voor het diner gaan klaar maken. Ik geef hen instructie over het diner en samen zorgen we er voor dat het restaurant er gezellig uitziet.  

Na afloop van het diner en wanneer het restaurant is gesloten voor gasten, beginnen we met schoonmaken en klaarzetten van het restaurant voor de volgende dag. Om 21:00 uur eindigt de beurs en staat er in de scheepsbar een drankje klaar voor de standhouders.

Na het laatste rondje in de scheepsbar en ik de laatste gasten een fijne avond heb gewenst, check ik nog de voorraad voor de volgende dag. Als laatst doe ik nog een bestelling, verwerk ik de urenadministratie en is mijn werkdag alweer voorbij.

Seijbel Photography--8_Gijs de Bruijn.JPG

 

Onze vacatures

Neem contact met ons op om op de hoogte te blijven over nieuwe vacatures.

Alle vacatures

Werkt u al bij Easyfairs Nederland?

Laten we samen werven en uw volgende collega vinden.

email
@easyfairs.com
Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor