Hoe ziet een werkdag van Ramon Schlepers (Accountmanager) eruit?

''Hoe ziet een dag van een Accountmanager bij Easyfairs eruit?'' Aan het woord: Ramon Schlepers, Accountmanager van De Groene Sector Vakbeurs en Tuin & Park Expo. 

“Geen enkele dag is hetzelfde. Dat maakt de functie zo veelzijdig. In de ochtend neem ik contact op met een aantal oud-exposanten. Dit zijn bedrijven die afgelopen editie aan de beurs hebben deelgenomen. Hebben ze goede leads aan de beurs overgehouden, waar liggen verbeterpunten en doen ze volgend jaar weer mee? 

Na de lunch lees ik een aantal nieuwsbrieven. Hier lees je wat er speelt in de markt. Ook zie ik hier nieuwe producten voorbij komen die ik graag op de beurs wil hebben. Dit neem je dan gelijk mee, want ik ga potentiële exposanten benaderen. Dat kunnen bedrijven zijn die al eens deelgenomen hebben of bedrijven die je nog moet laten kennismaken met ‘jouw’ beurs. Want het voelt echt als jouw beurs, je bent een eigen ondernemer op je eigen project.

Vervolgens pleeg ik een aantal belletjes met bezoekers om te horen wat er speelt in de markt. Zo kan ik met mijn team weer inspelen op hun behoefte. Tenslotte pak ik de agenda voor morgen erbij: er staan afspraken buiten de deur gepland. Die bereid ik voor en dan zit de werkdag er al op!”

Seijbel Photography--12_Ramon Schlepers.JPG

 

Onze vacatures

Neem contact met ons op om op de hoogte te blijven over nieuwe vacatures.

Alle vacatures

Werkt u al bij Easyfairs Nederland?

Laten we samen werven en uw volgende collega vinden.

email
@easyfairs.com
Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor