Berichten
Hoe ziet een werkdag van Gijs de Bruijn (Assistent horecamanager) eruit?
"Op een beursdag begin ik de dag met een kop koffie en neem ik de personeelsplanning van de hele dag door. De beurs begint vaak rond 13:00 uur. Ik check de laatste status van het uitzendbureau en welke medewerkers ik allemaal mag verwachten en of ik...
Hoe ziet een werkdag van Ramon Schlepers (Accountmanager) eruit?
“Geen enkele dag is hetzelfde. Dat maakt de functie zo veelzijdig. In de ochtend neem ik contact op met een aantal oud-exposanten. Dit zijn bedrijven die afgelopen editie aan de beurs hebben deelgenomen. Hebben ze goede leads aan de beurs overgehouden,...
Hoe ziet een werkdag van Wim Weijmans (Marketeer Building Holland) eruit?
“Hoe ziet een dag van een marketeer bij Easyfairs eruit? Vooral heel gevarieerd. Het ene moment maak je een interview met een keynote speaker voor op de website en in de e-mailnieuwsbrief, het andere moment praat je met uitgevers over een bannercampagne....